MUĞLA / MİLAS - Akyol İlkokulu

Ara

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Akın AYDIN okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelmiştir. Okulumuzla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi almıştır.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADIK.

Haz

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülmekte olan "eTwinning" faaliyetleri kapsamında İlçemizde Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve kurum yöneticilerine ödülleri, düzenlenen tören ile verildi. Okulumuz Öğretmenlerinden Simge GÜNGÖR'ün ortağı olduğu proje kapsamında okulumuz Avrupa Kalite Etiketi aldı.

Haz

Sağlıklı bir dünya herkesin sorumluluğudur. Doğayı kirletirsen kirlenirsin!

Mrt

Okulumuzda ve diğer tüm kurumlarda, kamu kaynaklarının etkin kullanılması amaçlanmaktadır.

Ock

Koreli dostlarımızın ülkemize bağışladığı 130 bin fidan Kore'nin Türkiye Büyükelçisinin katılımıyla "Türkiye-Kore Dostluk Ormanı" adıyla mahallemizin ormanlık alanına dikildi. Sn. Vali Yardımcımız ve Sn. Kaymakamımızın katılımıyla gerçekleşen fidan dikme etkinliğinde öğrencilerimizle birlikte biz de fidan diktik.

Ock

Okulumuz yenilenen sıralarla daha güzel bir görünüme kavuştu.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle ülke genelinde başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi kapsamında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle oluşturulan kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn İsa Bal'ın telekonferans yöntemiyle bağlanmasıyla ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLERİMİZLE TİYATRO ETKİNLİĞİ

Ara

Öğrencilerimizin okuma alışkanlığını arttırmak için okulumuz kütüphanesi rengarenk bir görünüme kavuştu. Öğrencilerimizin de beğenisini kazanan bu sıcak ortam, onların ilgisini daha da arttırarak okuma heveslerini arttırdı.